برگزاری رزمایش کمک های مومنانه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران مرکزی

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۱ کد : ۱۵۱۹۱ اسلاید اصلی
تعداد بازدید:۱۰۴

سیدمحمودرضا آقامیری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری مراسم رزمایش مواسات و کمک‌های مؤمنانه قرارگاه جهادی و محرومیت‌زدایی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی برای توزیع یک هزار سبد کالا اظهار کرد: کمک مؤمنانه برای کمک به نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا، ابتکار مقام معظم رهبری بود که به‌دنبال آن شاهد رزمایش بزرگی توسط مردم در سراسر کشور بودیم.

وی افزود: بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، برای لبیک گفتن به سخن رهبر انقلاب در راستای کمک مؤمنانه، فعالیت خود را آغاز کرد و صفر تا صد هزینه‌ سبدهای کالا توسط خود اعضای هیئت علمی و بسیج اساتید تأمین شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی با بیان اینکه جمع‌آوری اقلام غذایی برای نیازمندان توسط بسیج اساتید ۱۰۰ درصد مردمی بود، گفت: امیدواریم که خدای متعال به همه کسانی که در این کار خداپسندانه زحمت کشیدند اجر دهد؛ اساتید کار بزرگی کردند و نشان می‌دهد وقتی نیاز به همدلی در کشور وجود داشته باشد، همکاری و تعامل در اقشار مختلف مردم و ارگان‌ها شکل می‌گیرد.

آقامیری ادامه داد: این رزمایش در سطح استان تهران بود و بسیج اساتید دانشگاه‌های آزاد استان تهران با کمک بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور، در رزمایش مواسات و کمک‌های مؤمنانه شرکت کردند و همه اعضای هیئت علمی در این طرح مشارکت داشتند.

وی خاطرنشان کرد: اگر دوستان طرح کمک مؤمنانه را ادامه دهند و بتوانیم فضایی را برای صدقه جاریه‌ به‌صورت همیشگی فراهم کنیم، خیلی خوب است؛ در واقع فرصتی است تا کسانی که می‌خواهند به نیازمندان و آسیب‌دیدگان از حوادث کمک کنند، در قالب این طرح به مشارکت بپردازند و همگی با هم در یک سفره سهیم باشیم.

منبع: